Turnaj Nová Ves u ČB

01.01.2006 00:10

Dne 2. 8. se konal turnaj v Nové Vsi u ČB. Turnaje se zúčastnila čtveřice týmů (Kájov, N. Ves, Hrdějovice, Borovany). Sokol Kájov nejdřive prohrál s domácí N. Vsí 1:2. V zápase o 3. místo porazil na penalty tým Borovan.I přes velmi oslabenou sestavu,zaslouží sokolíci pochvalu za bojovnost.

v prvním zápase nastoupili jen s 11 hráči(Na druhý poločas se dostavil J.Jany,původně přijel  do N.Vsi u Brloha a když zjistil že tam žádný turnaj není vydal se na druhou stranu) a po 15 minutách vedli 1-0 gólem Čera.O výhru přišli až dvěma góly v úplnem závěru utkání.

Do zápasu o třetí místo přijeli ještě dva hráči(Čabela,Pišel).Bohužel se Pišel hned v 1.minutě zranil(kotník,ale poločas dohrál) se i přesto ujali sokolíci vedení po gólu agilního Čera.Na začátku druhé půle se zranil Šváb(záda) sokolíci inkasovali vyrovnávací gól.A na řadu přišli penalty v kterých  vynikl golman Galko a dvě zneškodnil a poslal sokolíky na bednu.

 
Výsledky:
 
N. Ves - Kájov 2:1 (0:1) (Boháč, Kohout - Čer)
Hrdějovice - Borovany 4:0 
 
O třetí místo: 
 
Kájov - Borovany 1:1 (1:0) (Čer) na penalty 4:3 (za Kájov proměnili Čabela, Novotný, V. Žilavý, Čer, neproměnil Krupka)
 
Sestava Kájova: Galko - V. Žilavý, Petřík, Novotný, V. Žilavý st. - Čer, I. Didkivski, Šváb, Krupka - Kutlák, A. Didkivski. Střídali Jány, Pišl a Čabela. Trenér Miroslav Grabec. 
 
Celkovým vítězem turnaje se stal tým domácích,který rozdrtil ve finále Hrdějovice  v poměru 5-2.
-- 
Mgr. Petřík Jan