Nová Ves - Kájov 4:4

22.04.2019 15:42

Nová Ves - Kájov 4:4 (27. Pouzar Jan, 28. Tlamsa Ondřej, 52. Loucký Václav, 61. Bauer Jiří - 17. Didkivský Andrij, 41. Kolaj Luigi, 48. Doubek Petr, 58. Didkivský Andrij). Na penalty 2:4 (za Kájov proměnili Kolaj, P. Schönkypl, Žilavý a Doubek)

Rozhodčí: Reitinger

Zápas mezi Novou Vsí a Kájovem skončil remízou 4:4. K vidění bylo osm branek, a mohlo jich být ještě více. Oba brankáři chytili několik další gólových šancí. Skóre utkání otevřel Andrej Didkivski, když sám před brankářem nadvakrát dostal míč do branky, 0:1. Průnik Pouzara do vápna a následná šibenice znamenala vyrovnání na 1:1. Petříkova hlavička mířila do břevna a strejně tak střela Baláže. Míč za obranu vystihl brankář Glonec, ale vyrazil jej jen k nohám Tlamsy, 2:1. Po autu Doubka se míč dostal až ke Kolajovi, který z úhlu vyrovnal na poločasových 2:2. Po rohu Doubka propadl míč až k Petříkovi, který jej vrátil před branku znovu Doubkovi a ten z ostrého úhlu dal na 3:2. Únik Postla našel na zadní tyči Louckého 3:3. Sklepnutí P. Schönkypla na Andreje Didkivského a následné přehození brankáře na 3:4. Po narážečce s Postlem se sám před brankářem objevil Bauer a vyrovnal na konečných 4:4. Šance Pouzara, Anderleho st.  a Postla na jedné straně brankou neskončili. Stejně tak na druhé straně šance Andreje a Igora Didkivských, Petříkova hlavička, Balážova střela z otočky, ani Kolajova bomba. 

Na penalty byli úspěšnější kájovští, když všechny pokutové kopy proměnily. Domácí Švarc mířil do tyče a Loucký mimo. 


Sestava Sokola Kájov: Glonec - Žilavý, Němec, Baláž, Petřík - A. Novotný, I. Didkivski, P. Schönkypl, Doubek - A. Didkivski, Kolaj. Střídali Galko, V. Žilavý st. a Werner. Trenér Miroslav Grabec.