Nová Ves/Brloh - Kájov 5:0

21.09.2020 11:20

Nová Ves/Brloh - Kájov 5:0 (3:0) (9. Smieško Slavomír, 30. Jamrich Milan, 45. Vejvoda Jiří, 67. Hüttner Tomáš, 70. Ševčík Jan)

 
Rozhodčí: Reitinger
 
 
Nová Ves v domácím prostředí porazila výrazným rozdílem Sokol Kájov 5:0. Domácí šli od začátku za vítězstvím své příležitosti proměňovali. Utkání bylo velice tvrdé a plné ostrých soubojů. Po rychlé narážečce ve vápně se dostal k zakončení Smieško a levou nohou k tyči otevřel skóre, 1:0. Na pas za obranu si naběhl Hüttner a před vyběhnutým brankářem posunul míč před prázdnou branku, kde Jamrich dorazil na 2:0. Na vápně se zmocnil míče stoper Vejvoda, který rychlou kličkou a následnou střelou dal na poločasových 3:0. Ve druhém poločase padly už jen dvě branky. Domácí vybojovali míč na útočné polovině, následovala kolmice na rozběhnutého Hüttnera, který přesnou střelou po zemi k tyči dal na 4:0. Zdánlivě ztracený míč na brankové čáře vybojovali domácí a předložili míč zcela volnému Ševčíkovi, který dal na konečných 5:0. 
 
Sestava Sokola Kájov: R. Novotný - Žilavý, Němec, Petřík, Doubek - Čer, Haláček, Čabela, A. Didkivski - Maršál, Holienčin. Střídali Šmikmátor, Š. Novotný, Žilavý st. a P. Najbrt. Trenér Miroslav Grabec