Lipno - Kájov 7:1

06.09.2020 17:57

Lipno - Kájov 7:1 (3:0) (20. Krauskopf Karel, 25. Březina Vlastimil, 44. Krauskopf Karel, 50. Krauskopf Karel, 63. Kordík Tomáš, 85. Račák Tomáš, 88. Krauskopf Karel 53. Čer Jan)

Rozhodčí: Reitinger

 
Ve třetím kole OP se vysokým vítězstvím prezentovalo domácího Lipno nad Kájovem. Domácí byli produktivní a své příležitosti s přehledem proměňovali. Hostující tým se musel obejít bez mnoha hráčů, nově se představil zkušený obránce Petr Maurer. Střela Rohlíka v úvodu mířila do břevna. Po rychlém kontru domácích se po centru Rohlíka dostal k odraženém míči Krauskopf a tečovanou střelou po zemi otevřel skóre, 1:0. Rohový kop k první tyč, který nikdo nečekal, zvýšil kapitán Březina na 2:0. Po další ztrátě hostů na polovině hřiště, si zaběhl za obranu Krauskopf a obstřelil brankáře na poločasových 3:0. Po špatném odkopu hostů se dostal do úniku Krauskopf a střelou k tyči dal na 4:0. Centr Doubka našel na zadní tyči Čera, který z voleje, placírkou snížil na 4:1. Dalekonosná střela beka Kordíka po zemi, zapadla přesně k tyči, 5:1. Za obranu si zaběhl záložník Račák, obešel i brankáře a do prázdné dal na 6:1. Důraz domácích v útočné fázi skončil Krauskopfovou čtvrtou brankou na konečných 7:1. 
 
Sestava Sokola Kájov: Glonec - Žilavý, Němec, Šmikmátor, Maurer - Čer, Lippl, Čabela, Doubek - Šimek, A. Didkivski. Střídali Sládeček, Petřík, Žilavý st. a Werner. Trenér Miroslav Grabec