Kájov - Větřní B 6:0

10.06.2019 00:00

Kájov - Větřní B 6:0 (0:0) (59. Čabela David, 61. Holienčin Daniel, 68. Novotný Adam, 74. Maršál Ondřej, 77. Novotný Adam, 80. Maršál Ondřej)

 
Rozhodčí: Šudoma
ŽK: D. Chupík
 
V prvním poločase branka nepadla. Po pasu P. Schönkypla postupoval Peťule sám na brankáře, ale byl sražen D. Chupíkem jen za žlutou kartu. Hlavička Čabely našla na zadní tyči Peťule, který dal branku, ale pro údajný ofsaid nebyla uznána. V tomto souboji s brankářem se domácí útočník zranil a musel vystřídat. Nahradil ho Holienčin, který hostující obranu důkladně provětral. Ve druhém poločase už začaly padat branky. Po rohovém kopu P. Schönkypla hlavičkoval na zadní tyči Petřík, Němec akrobaticky nůžkami nastřelil míč do branky, kde ho šajtlí tečoval Čabela, 1:0. Přesná přihrávka P. Schönkypla našla rozběhnutého Holienčina, který křižnou střelou po zemi dal na 2:0. Po kombinační akci domácích si naběhl zprava Adam Novotný, který bombou pod břevno dal na 3:0. Centr Holienčina našel ve skluzu Maršála, 4:0. Sólo Adama Novotného přes celé hřiště a následná klička brankáři, skončila brankou na 5:0. Přihrávku Petříka prodloužil Igor Didkivski na Maršála, který postupoval sám a nadvakrát překonal brankáře na konečných 6:0. Domácí brankář Jozef Glonec tak dostal ke svým 30. narozeninám čisté konto. 
 
Sestava Sokola Kájov: Glonec - Žilavý, Němec, Čabela, Petřík - A. Novotný, I. Didkivski, P. Schönkypl, Čer - Maršál, Peťule. Střídali Galko, R. Novotný, Grabec, Werner a Holienčin. Trenér Miroslav Grabec