Kájov - Malonty 1:1

14.09.2019 17:57
Kájov - Malonty 1:1 (29. Kolaj Luigi - 48. Zdobnický Ondřej) na penalty 5:3 (za Kájov proměnili Schönkypl, Žilavý, Kolaj, Doubek, Baláž, za Malonty proměnili Zdobnický, Sycha, Kubát, neproměnil Adrian Olah - brankář Glonec jeho pokus vytáhl)
 
Rozhodčí: Komzák a Lach.
 
Souboj dvou týmů z horní poloviny tabulky skončil remízou. Hosté domácí rychle napadali a tlačili se do zakončení. Domácí se však z útočné akce dostali do vedení. Centr Petříka sklepnul Andrej Didkivský hrudí na Kolaje, který míč napálil přesně k tyči, 1:0. Hosté vyrovnali hned na začátku druhého poločasu. Zdobnický udělal kličku v pokutovém území a křižným bodlem vyrovnal na 1:1. Trestný kop Schönkypla skončil na břevně. Po centru Čera a následném závaru skákal míč před Petrem Najbrtem kolem brankové čáry, ale do branky se nedostal. 
V penaltách byli úspěšnější domácí, když proměnili všechny pokutové kopy. Brankář Jozef Glonec chytil ve druhé sérii pokus Adriana Olaha. 
 
Sestava Sokola Kájov: Glonec - Žilavý, Němec, Šmikmátor, Petřík - Čer, Baláž, Schönkypl, Doubek - Kolaj, A. Didkivski. Střídali Š. Novotný a P. Najbrt. Trenér Miroslav Grabec