Kájov - Horní Dvořiště 6:1

30.08.2020 17:56

Kájov - Horní Dvořiště 6:1 (4:1) (13. Maršál Ondřej, 24. Maršál Ondřej, 40. Maršál Ondřej, 44. Haláček Josef, 78. Čabela David, 84. Petřík Jan 27. Bláha Pavel)

 
Rozhodčí: Miroslav Schönkypl
 
Kájovským fotbalistům se již potřetí za sebou podařilo vyhrát výsledkem 6:1. Úvod utkaní byli však lepší hosté a vytvořili si několik příležitostí. Hned v první minutě Olah nedal. První branku připravil Šimek a zakončoval  v v úniku Maršál, 1:0. Petříkův odkop se dostal k Šimkovi, který vyslal Maršála do dalšího úniku, chytře zasekl a obstřelil brankáře, 2:0. Dalekonosná střela Bláhy zapadla do šibenice, 2:1.  Z pravého strany prostrčil Žilavý míč na Maršála, a ten završil hatrik, 3:1. Po chybě hostů zachytil míč ve středu Haláček, dostal se až k brance a z úhlu levou nohou zvýšil na poločasových 4:1. Ve druhém poločase padly ještě dvě branky. Po rohu Mazance mířil Němec do břevna. Po zranění hostujícího brankáře Hoška, musel do branky Zdeněk Kemény. Ve vápně se dostal k míči Čabela a chytrou střelou na první tyč dal na 5:1. Čabelova přihrávka našla rozběhnutého Petříka, který obstřelil brankáře na konečných 6:1. 
 
Sestava Sokola Kájov: Glonec - Čer, Němec, Petřík, Žilavý - Š. Novotný, Haláček, Čabela, R. Novotný - Šimek, A. Didkivski. Střídali Sládeček, Šmikmátor, Doubek, Werner, Mazanec a Maršál. Trenér Miroslav Grabec