Kájov - Chvalšiny 1:4

14.04.2019 15:42
Kájov - Chvalšiny 1:4 (1:1) (34. Petřík Jan 7. Kaprál Radovan, 57. Cába Petr, 79. Cába Petr, 88. Babinský Milan)
 
Rozhodčí: Šudoma
 
V zápase ze špičky tabulky zvítězily vedoucí Chvalšiny 1:4, po remízovém poločase 1:1. Skóre utkání otevřel Kaprál, když odražený míč napálil přimo do šibenice, 0:1. Poté trefily Chvalšiny třikrát břevno (Kaprál, Holas a Babinský). A obrovskou šanci ze samostatného nájezdu napálil Fučík mimo. Střelu Maršála vyboxoval brankář Konečný. Trestný kop Schönkypla se odrazil k Petříkovi, který ho z voleje napálil na poločasových 1:1. Ve druhém poločase padly tři branky. Rohový kop přistál na zadní tyč na hlavu osamocenému Cábovi, 1:2. Akci zatáhl po levé straně rychlý Fučík a předložil jej osamocenému Cábovi, který placírkou obstřelil brankáře na 3:1. Podklouznutí Adama Novotného potrestal Milan Babinský, když sám před ním přesnou střelou k tyči upravil na konečných 1:4.
 
Sestava Sokola Kájov: Galko - Čer, Němec, Petřík, Žilavý - A. Novotný, I. Didkivski, P. Schönkypl, A. Didkivski - Kolaj, Maršál. Střídali Glonec, Doubek, Haláček, Čabela a Peťule. Trenér Miroslav Grabec
 
Sestava Chvalšin: Konečný - Zwiefelhofer, Ginzel, Holas - Nymsa, M. Postl, Sluka, Kaprál, P. Postl - Fučík, Babinský. Střídal Cába. Trenér Zbyněk Ginzel.