H. Planá - Kájov 1:6

23.08.2020 14:56

H. Planá - Kájov 1:6 (0:4) (65. Ryneš Vojtěch 14. Haláček Josef, 25. Čer Jan, 29. Haláček Josef, 43. Holienčin Daniel, 60. Haláček Josef, 83. Maršál Ondřej)
 

Rozhodčí: Janda
 
V úvodním kole okresního přeboru zvítězil Sokol Kájov vysoko 1:6 v Horní Plané. Po centru Žilavého byl před vápnem sražen Andrej Didkivski. Trestný kop poslal Haláček přesně k tyči, 0:1. Po spolupráci Žilavého s Holienčinem se k centru ve skluzu dostal Jan Čer, který zapadl přesně do šibenice, 0:2. Domácí u svého vápna pokazili rozehrávku, k míči se dostal Haláček, obhodil si obránce a chytrým lobem levou nohou přehodil brankáře Indru, 0:3. Další ztrátu domácích na vlastní polovině zachytil Čabela a chytrým pasem poslal do sóla Holienčina, který přeloboval brankáře na poločasových 0:4. Po faulu na Maršála se kopal další trestný kop. Haláčkova střela zamířila od tyče do branky, 0:5. Po rychlé spolupráci Koritara s Bednářem se ve vápně dostal k zakončení Ryneš a placírkou po zemi k tyči dal na 1:5. Střely domácích s jistotou kryl hostující brankář Tomáš Galko. Únik po křídle Andreje Didkivského a následná gólová přihrávka na Maršála, který ve skluzu dal na konečných 1:6.  
 
Sestava Sokola Kájov: Galko - Žilavý, Němec, Petřík, Doubek - Čer, Haláček, Čabela, A. Didkivski - Maršál, Holienčin. Střídali Sládeček, Šmikmátor, Š. Novotný, Werner a D. Šimek. Trenér Miroslav Grabec