Frymburk B - Kájov 2:2

05.06.2019 15:30

Frymburk B - Kájov 2:2 (64. Vágner Bořivoj, 73. Petscher Petr 74. Novotný Adam, 82. Čabela David), na penalty 3:4 (za Frymburk nedali Fatura a Píšek, za Kájov proměnili P. Schönkypl, Žilavý, Peťule a Čabela)

 
Rozhodčí: Marek    
 
V nedělním horkém odpoledni se body dělily. První poločas byl bezbrankový, ikdyž hosté si vytvořili několik šancí. Po Doubkově rohu hlavičkoval Petřík těsně nad. Zpětnou přihrávku Doubka umístil Adam Novotný k tyči, ale domácí Nešvara bravurně kryl.  Ve druhém poločase zahodili hosté několik tutovek. Adam Novotný obešel i brankáře, ale na brankové čáře trefil obránce. Centr Čera napálil Doubek hlavou do břevna. Zpětnou přihrávku Vágnera napálil Rybár zblízka mimo. Po Faturově přihrávce podklouzl hostující stoper a Bořivoj Vágner sám před brankářem vstřelil první branku utkání, 1:0. Rybár poslal do kolmice pendla Petschera, který postupoval ze strany a střelou na první tyč dal na 2:0. Hosté se však nevzdali a po zásluze utkání zremizovali. Peťule z voleje placírkou ještě brankáře Nešvaru nepřekonal. Přihrávka Čabely našla Adama Novotného, který střelou po zemi o tyč snížil na 2:1. Trestný kop Schönkypla našel volného Čabelu, který si ho zpracoval a přesnou střelou po zemi k tyči dal na konečných 2:2. Po centru Čera nebyla branka Peťuleho pro údajný ofsaid uznána. V penaltovém rozstřelu byli lepší hosté, kteří všichni proměnili. Hostující brankář Jozef Glonec kryl úspěšně dvě penalty domácích. 
 
Sestava Sokola Kájov: Glonec - Žilavý, P. Schönkypl, Haláček, Petřík - Čer, I. Didkivski, Čabela, Doubek - Maršál, A. Novotný. Střídali Galko, Werner, Kocián a Peťule. Trenér Miroslav Grabec
 
Jan Petřík (hrající asistent trenéra): Po většinu zápasu jsme drželi míč a vytvářeli si šance, ale daly jen dvě branky. Domácí na tom byli s produktivitou lépe a dostali se do dvoubrankového vedení, které jsme stihli v závěru stáhnout. I přes velké množství absencí (+ řada hráčů nastoupila se zraněním) měla naše sestava kvalitu, kterou se nepodařilo vyjádřit gólově. Ztracený bod nám může chybět v celkovém součtu bodů na druhé místo.  Mrzí nás zranění Haláčka, který už asi v letošní sezóně nenastoupí. "
 
Hráč utkání: Igor Didkivski (ve středu zálohy odebíral plno míčů, velké množství vyhraných osobních soubojů, obrovské penzum práce).