Vyšší Brod - Kájov 4:4

11.10.2020 14:22

Vyšší Brod - Kájov 4:4 (1:3) (24. Sundač Dejan, 64. Sundač Dejan, 89. Syrovátka Vít, 69. Gondek Jiří 8. Čabela David (pen.), 22. Čabela David (pen.), 44. Čabela David, 76. Maršál Ondřej), na penalty 5:3 (za Kájov proměnili Žilavý, Haláček a Doubek, neproměnil Čabela). 

 
Rozhodčí: M. Schönkyppl
 
ŽK: Poštulka - Lippl
 
Bojovné utkání skončilo nakonec remízou 4:4, na penalty byli úspěšnější domácí. Hned v úvodu vysunul Čabela Maršála, který byl sražen brankářem ve vápně a pískala se penalta, kterou Čabela proměnil, 0:1. Po centru Žilavého byl ve vápně sražen Andrej Didkivski a penalta se pískala znova. Čabela znovu bezpečně, 0:2. Po rohu Dibďáka se dostal míč až k Sundačovi, který střelou po zemi snížil na 1:2. Po rohu Doubka, hlavičkoval na zadní tyči Haláček a Čabela doklepl na poločasových 1:3 a završil svůj hatrik. Ve druhém poločase padly další branky. Po Poláčkově prostrčení odcentroval Gondek na zadní tyč a Sundač snížil na 2:3. Po rychlém kontru domácích prostrčil znovu Poláček na Gondek, který křížnou bombou po zemi k tyči vyrovnal na 3:3. Na obranné polovině vybojoval míč kapitán Němec pro Didkivského. Ten ho posunul na Maršála, který se prodral před brankáře a umístěnou střelou k tyči dal na 3:4. V úplném závěru se vysunul Syrovátka, prošel středem hřiště, kde si narazil Poláčkem a dostal se sám před brankáře, kterému nedal šanci a přesně k tyči vyrovnal na konečných 4:4. V penaltovém rozstřelu proměnili všichni aktéři, kromě střelce utkání Čabely, který mířil do tyče. 
 
Sestava Sokola Kájov: Glonec - Žilavý, Němec, Šmikmátor, Doubek - Čer, A. Didkivski, Čabela, Š. Novotný - Lippl, Maršál. Střídali Sládeček, Žilavý st. a Haláček. Trenér Miroslav Grabec