Nová Ves B - Kájov

28.05.2018 15:20

Nová Ves B - Kájov 3:6 (2:4)  (24. Loucký Václav, 41. Frühbauer Norbert, 83. Hüttner Tomáš 3. Didkivský Igor, 17. Čabela David, 28. Didkivský Igor, 36. Haláček Josef, 80. Čabela David (pen.), 87. Frühauf Michal (pen.))

 
 
Rozhodčí: Velechovský
ČK: Mašek (2 x ŽK)
 
Hosté z Kájova po třech porážkách v řadě konečně zabodovali naplno. Únik Igora Didkivského a následná střela levou nohou k tyči, znamenala vedení hostů 0:1. Přesný pas Petříka za obranu našel Čabelu, který prostřelil brankáře, 0:2. Rychlý brejk domácích za obranu a zpětná přihrávka na Louckého, znamenala snížení domácích na 1:2. Doubkův roh odvrátili domácí jen k Igorovi Didkivskému, který bombou pod břevno zvýšil na 1:3. Trestný kop Haláčka skončil přesně pod břevnem, 1:4. Po autovém vhazování domácích se dostal odražený míč k Frühbauerovi, který napálil přesně k tyči, 2:4. Úvodu druhého poločasu byl vyloučen po dvou žlutých kartách hostující útočník Mašek. Domácí se snažili využít dlouhou přesilovku a nastřelili Šustou břevno. Po faulu na Čabelu se pískala penalta, kterou sám postižený bezpečně proměnil, 2:5. Po prostrčení Anderleho napálil míč pod břevno Hüttner, 3:5. Průnik Andreje Didkivského zastavili domácí faulem a pískala se další penalta. Brankář Michal Frühauf přesnou střelou k tyči dal na konečných 3:6. 
 
 
Sestava Sokola Kájov: Frühauf - V. Žilavý, Němec, Haláček, Petřík - A. Didkivski, I. Didkivski, Čabela, Doubek - Mašek, Maršál. Střídali Galko, V. Žilavý st. a Šmikmátor. Trenér Miroslav Grabec