Kájov - Přídolí 9:1

28.04.2019 15:43

Kájov - Přídolí 9:1 (4:1) (7. Peťule Jan, 10. Kolaj Luigi, 35. Peťule Jan, 45. Didkivský Igor, 48. Němec Jiří (pen.), 50. Didkivský Igor, 62. Kolaj Luigi, 71. Didkivský Andrij, 73. Holienčin Daniel - 13. Dvořák Dimitrij)

 
Rozhodčí: Kemény
 
 
 
Domácí Sokol Kájov porazil jasně na svém hřišti soupeře ze spodní části tabulky Přídolí výrazně 9:1. P. Schönkypl našel rozběhnutého Doubka, který našel před brankou důrazného Peťuleho, 1:0. Pas P. Schönkypla za obranu našel Kolaje, který přehodil brankáře, 2:0. Centr Radychovského našel před brankou volného Dvořáka, 2:1. Průniková přihrávka Igora Didkivského našla Doubka, který našel na zadní tyči volného Peťuleho, 3:1. Rohový kop Doubka dopadl až k Igorovi Didkivskému, který bombou levou nohou nohou na kříž celé branky dal na poločasových 4:1. V úvodu 2. poločasu se po rohovém kopu a následném závaru kopala penalta, kterou kapitán Němec proměnil na 5:1. Sklepnutí Peťuleho na osamoceného Igora Didkivského a jeho následné přesné zakončení k tyči, 6:1. Centr Žilavého prolétl až ke Kolajovi, 7:1. Čabela viděl přesně naběhnutého Andreje Didkivského, který sám před brankářem dal přesně k tyči na 8:1. Rychlý únik Holienčina, který se zbavil obránce a levou nohou obstřelil hostujícího brankáře na konečných 9:1. Petříkova střela z dálky mířila do břevna. 
 
Sestava Sokola Kájov: Galko - Žilavý, Němec, Baláž, Petřík - A. Didkivski, I. Didkivski, P. Schönkypl, Doubek - Kolaj, Peťule. Střídali Grabec, Kocián, Čabela a Holienčin. Trenér Miroslav Grabec