Kájov - Lipno 5:3

27.05.2019 13:00

Kájov - Lipno 5:3 (3:1) (17. Maršál Ondřej, 24. Maršál Ondřej, 45. Maršál Ondřej, 48. Maršál Ondřej, 67. Kolaj Luigi 3. Březina Vlastimil, 78. Panský Ondřej, 88. Víšek Milan)

Rozhodčí: Petroušek

 
Zraněného domácího kapitána Němce nahradil na stoperu zkušený Petr Schönkypl. Hosté vstoupili do utkání aktivně a Březina dalekonosnou přízemní střelou překvapil všechny, i domácího brankáře, 0:1. Domácí se však nevzdali a utkání otočili. Doubkův roh na přední tyč dotlačil do branky Maršál, 1:1. Pas Petříka za obranu našel Kolaje, který zpětnou přihrávkou našel Maršála, který bombou k tyči dal na 2:1. Při tomto gólu došlo k zranění hostujícího Krauskopfa. Po rohu Doubka se k odraženému dostal Kolaj, který napálil tyč. Centr Žilavého našel na přední tyči Maršála, který špičkou nohy dal na poločasových 3:1. Ve druhém poločase domácí pokračovali ve střílení branek. Přihrávka Kolaje se dostala až k Maršálovi, který střelou po zemi přesně k tyči, dal svůj 4. gól na 4:1. Podobná situace se za chvilku opakovala o Kolaj placírkou po zemi na druhou tyč dal na 5:1. Centr Maršála našel Wernera, který pálil do tyče. Centr Víška našel na zadní tyči Panského, který z voleje dal na 5:2. Obranný skluz Petříka našel nechtěně Víška, který přeloboval brankáře na konečných 5:3. 
 
Sestava Sokola Kájov: Galko - Žilavý, P. Schönkypl, Baláž, Petřík - Čer, I. Didkivski, Čabela, Doubek - Kolaj, Maršál. Střídali Glonec, R. Novotný, Grabec, Werner a Peťule. Trenér Miroslav Grabec.