Kájov - Holubov 5:2

04.10.2020 11:22

Kájov - Holubov 5:2 (2:1) (22. Didkivský Andrij, 27. Kolaj Luigi, 50. Doubek Petr, 65. Čabela David, 79. Maršál Ondřej 20. Trapl Daniel, 52. Kočer Martin)

Rozhodčí: Lach

 
Ve vyrovnaném utkání se nakonec z vítězství radoval domácí Sokol Kájov výhrou 5:2 nad Holubovem. Dalekonosná skákavá střela Trapla levou nohou znamenala vedení hostů 0:1. Trestný kop Žilavého prodloužil Maršál a Didkivski z úhlu levou nohou vyrovnal na 1:1. Další střílený centr Žilavého propadl až ke Kolajovi, který placírkou zblízka zvýšil na 2:1. Centr Holuba z levé strany zapadl do šibenice domácí branky, ale z důvodu přihrávky z ofsaidu branka neplatila. Trestný kop Doubka z půlky hřiště nasměroval do vlastní branky hostující obránce, po nedorozumnění s brankářem. Po faulu domácího předstopera se kopala penalta, kterou Kočer střelou k tyči proměnil na 3:2. Rohový kop Doubka našel hlavu Čabely, 4:2. Po špatné rozehrávce hostů, vybojoval míč Maršál pro Štěpána Novotného, jehož střelu brankář vyrazil a Maršál hlavou doklepl na konečných 5:2.
 
Sestava Sokola Kájov: Sládeček - Žilavý, Němec, Šmikmátor, Doubek - Čer, Lippl, Čabela, A. Didkivski - Kolaj, Maršál. Střídali Glonec, Š. Novotný, Werner a Grabec. Trenér Miroslav Grabec