Kájov - Frymburk B 6:0

21.10.2018 19:46
Kájov - Frymburk B 6:0 (2:0) (31. Maršál Ondřej, 36. Haláček Josef, 54. Kolaj Luigi, 80. Čer Jan, 81. Kolaj Luigi, 95. Čabela David)
 

Rozhodčí: Velechovský

 
Domácí si připsali tři body za vítězství 6:0. Samostatný nájezd Maršála brankou neskočil, křížná střela šla mimo tyče. Po přihrávce Kolaje si zpracoval míč Maršál a zamířil přesně k tyči, 1:0. Kolaj nejdříve trefil levou tyč a po chvilce i pravou tyč. Žilavý poslal míč za obranu, kam si naběhl Haláček a chytrým lobem přehodil brankáře na poločasových 2:0. Ve druhém poločase padly ještě čtyři branky. Centr Maršála našel na zadní tyči Kolaje, který dal hlavou na 3:0. Pas Žilavého za obranu našel rozběhnutého Čera, který obešel i brankáře a dal na 4:0. Rohový kop Maršála se dostal až k Němcovi, jehož střelu vyrazil brankář na břevno. Petr Schönkypl se po narážečce s Maršálem dostal sám před brankář, ale ten jeho střelu kryl. Igor Didkivski vybojoval míč na půlce a předložil ho Kolajovi, který sám před brankářem dal přesně k tyči na 5:0. Rohový kop Doubka našel hlavu Čabely na konečných 6:0.
 
Sestava Sokola Kájov: Glonec - V. Žilavý, Němec, I. Didkivski, Doubek - Čer, P. Schönkypl, Čabela, A. Didkivski - Kolaj, Maršál. Střídali V. Žilavý st., Haláček a Kocián. Trenér Miroslav Grabec