Kájov - Český Krumlov “B” 5:2

28.08.2021 08:25

Kájov - ČK B 5:2 (3:2) (9. Didkivský Andrij, 19. Čermák Jiří, 27. Šmikmátor Jiří, 51. Maršál Ondřej, 83. Čermák Jiří - 14. Lukeš Miroslav, 42. Lukeš Miroslav)
Rozhodčí: Petroušek

ŽK: Lippl - M. Lukeš, M. Lukeš, R. Lukeš
ČK: M. Lukeš

V úvodním kole OP padlo v Kájově sedm branek. Po kolmé přihrávce Lippla si naběhl za obranu Andrej Didkivski a křížnou bombou otevřel skóre, 1:0. Trestný kop M. Lukeše zapadl přesně do šibenice, 1:1. Rohový kop Mazance našel přesně hlavu Čermáka, 2:1. Po zpětné přihrávce Maršála se objevil před brankářem Švecem Šmikmátor a přesnou placírkou k tyči dal na 3:1. Další přesný přízemní trestný kop M. Lukeše skončil přesně k tyči na poločasových 3:2. V úvodu druhého poločasu dali domácí důležitou branku. Mazanec našel mezi obránci rozběhnutého Maršála, který bombou po zemi k tyči na 4:2. Za nesportovní chování byl po druhé žluté kartě vyloučen M. Lukeš. V závěru našel Čabela Čermáka, který sám před brankářem, dal na konečných 5:2. 

Sestava Sokola Kájov: Galko - Čermák, Němec, Haláček, Petřík - A. Didkivski, Lippl, Čabela, Doubek - Maršál, Kolaj. Střídali Šmikmátor, Š. Novotný a Mazanec. Trenér Miroslav Grabec